onsdag 24 augusti 2016

EN HUND I VÅRT HUS

Lilla Faldus bor hos oss i tre veckor, när mamma och Thomas är på resa. Han piggar nog upp vår vardag med sitt roliga humör. Dessutom är det bra med rutiner för mig också att gå ut med honom på morgonen och när jag kommer hem från jobbet. Borde ju på så sätt vakna bättre på morgonen och hållas vaken när jag kommer hem, utan att falla på soffan direkt (har nog hänt...). På kvällen har vi varit båda ut med honom eller så har jag fått gå en sväng medan Jonas ordnar kvällsmål.

Han är nog en rolig filur, svårt att tro att han faktiskt är 11 år! Han kan nog vara en liten busunge ibland, men sedan märker man nog av hans ålderdom när han ska gå upp för trapporna och när han inte alltid orkar hoppa upp på soffan.

Själv har jag snart jobbat i två veckor att det där att kombinera jobb och träning har gått helt ok dom här veckorna. Fast förra veckan blev det bara två gånger gym, that's it, men fick lite mera vardagsmotion till resten av veckan. Dessutom har jag gymnastik med två klasser i åk 1, så får ju nog hoppa och springa två dubbellektioner i veckan, hihi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.