torsdag 8 juni 2017

MÖHIPPA !

Jag hade möhippa på lördagen. Ganska oförväntat att de skulle komma och hämta mig från min arbetsplats när vi hade vårfest! Jag har inte mycket bilder jag kan bjuda på här, men lite roliga bilder har jag nog och jag kan berätta desto mer.


Jag hade alltså just hunnit krama och tacka alla föräldrar, så när jag var inne i mitt klassrum så kommer mina bridesmaids inrusande med ståhej och genast fick jag blommor i håret och Bride to be-banderoll runt mig. De hade dessutom haft kontakt med rektorn och även en annan kollega var inblandad i hemligheten, så de kom också och gratulerade mig innan vi gick iväg.

Jag var nog helt i chock när de kom och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga. Tårarna kom redan då och jag blev nog helt borta med vinden för en stund. Därifrån åkte vi hem till mig där jag fick sedan se de alla andra tjejerna som ordnat en riktigt fin brunch där hemma hos oss.


Hemma sedan fick jag order att byta kläder, till det som de hade köpt åt mig, dvs. pinka leggings, en gul topp och såklart lite hawaii-stils grejer till. Hulahanna17 blev temat! Jag fick veta att min uppgift under dagen skulle vara att försöka sälja de där lei'na jag hade runt halsen och kassen full.

Jag hann sitta ner och äta lite brunch, då dörrklockan ringde och någon helt främmande kvinna kom in. Det tog en stund förrän jag insåg att hon var från Hotlips, som presenterar vuxenleksaker. Japp, såklart ordnar mina bridesmaids sådant program ;) Det var nog helt sjukt skoj och fick nog skratta en hel del!


Syrran hade ett fint tal åt mig och gav ett armband åt mig som gåva, bara för att hon är en så häftig syster såklart. 💓 (and heeeere come the waterfalls again...)

Efter detta program fick jag en lapp där det stod olika uppgifter en fru ska klara av. Bland annat rymmas i en baklucka (hmm... för en fru behöver åka i bakluckan..?), krama ett träd, en stolpe och en person. Jag träffade en superhärlig gammal veteran, som blev så glad när jag frågade om jag får krama honom. Vi gjorde hans dag, sade han. Aaaws...!


Jag skulle bryta arm med någon, känna igen min egens mans boxers bland några andras, knyta en slips på någon och öppna en tölk med en hand. Att sälja de där blomkransarna var inte lika lätt så här mitt på dagen, men ett nytt litet café hade öppnat nere vid ån och det var en superhärlig australiensk kille som stod där med förkläde på sig. Jag behövde inte ens mycket försöka övertala honom att köpa en lei av mig utan och erbjöd genast kaffe för en sådan och så var han så supersnäll och härlig att han bjöd kaffe åt oss alla och vi stod där och pratade en stund och fick en fin gruppbild på oss.

Därifrån fortsatte vi till Kiva café och där så kom ägaren till mig och köpte två lein av mig för 10 e (!!!). Han var nog också så jätte trevlig! Där satt vi sedan en stund och pustade ut, då jag hade klarat av alla mina uppgifter.


Därifrån åkte vi sedan till Kraftverk och där fick vi vara med på en akrobatitimme, där vi fick hoppa på olika sätt, leka olika lekar, göra kullerbyttor, hjula, balansera och till sist hade vi ännu en rolig bana. Det var jätte skoj!!! Och det syns nog på min kropp att jag hade roligt, för har armarna fulla med blåmärken, haha.

Efter svettiga träningen gick vi till en hyrd bastu, där vi badade och jag fick riktigt brudbastu och sitta på maskrosor, granbarr och björkkvistar (tur inte nässlor..). Där fixade flickorna tortillas och så hade vi lite olika drinking games, före vi sedan fortsatte kvällen ut mot Kliffa & Klubi.


I baren fick jag många gratis drinkar och kunde dela ut nästan alla lei-kransar. Allt som allt tjänade jag 12,75e under dagen plus många drinkar. Jag hade jätte roligt och vi dansade och hade roligt nästan tills lamporna tändes. Synd har jag inga bilder från kvällen, då vi var alla fixade och finklädda. Vi skulle ta en gruppbild ännu då, men såklart glömde vi bort det sedan.

Jag har nog så otroligt fina vänner och min möhippa kunde inte ha blivit bättre, för den var helt perfekt! Det här minns jag länge!!! 💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.