söndag 10 augusti 2014

LET'S GO TO ISNÄS BITS

Jag hade ett toppen veckoslut med härligaste tjejerna i hela världen! Jag har också massvis med härliga bilder från veckoslutet och visar lite av de bästa här.


 Vi var ute och ro med flickorna några gånger. Skönt att vara ute på vattnet när det var så lugnt. Synd bara att getingarna hittade oss där också! Vi dödade ÅTMINSTONE 50 getingar det här veckoslutet!


 Härliga tjejer! <3








 Fick några sjukt fina bilder från veckoslutet som jag absolut tänker rama in!






 Det var en jätte fin dag och kväll, fast det var ganska molnigt men det störde inte oss. Kvällen blev jätte vacker vid havet.





 Prillan fungerade också som en mycket bra fotograf.



 Månen blev helt jätte fin på kvällen och lyste upp stranden, fast det annars var ganska mörkt. Vi måste ta ett nattdopp sedan i månskenet, för vad är en sommarstrandfest utan skinny dipping?


Vi hade också mysigt i  våra tält, som vi hade lagat fast i varandra, när vi inte rymdes alla i ett. Så vi hade ett ljus emellan våra tält och så låg vi med huvuden mot varandra. Lite spökhistorier och skämt hann vi med före vi somnade. I dag har vi hunnit jävlas med getingarna, äta upp det sista som fanns kvar, ta några sista dopp i svalkande havet och städa undan allt. Kan säga att det här veckoslutet var ett mycket skönt, avslappnande, roligt och verkligen ett sådant veckoslut jag var i stort behov av! Det här måste absolut bli tradition!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.