måndag 18 april 2016

ENSAM HEMMA PÅ VECKAN

Tredje veckan Jonas åker till Björneborg startar och småningom börjar det bli lite mera vana att vara ensam hemma på veckan. Jag har som tur haft mycket program och hittar på mycket att göra här hemma också. Har faktiskt städat och ordnat mycket mer här hemma, när jag är ensam på kvällarna.

Men efter att ha varit tillsammans i över ett år och spenderat nästa varje natt tillsammans, så är det nog svårt att sova ensam. Det är inte lika tryggt att sova ensam. Men vi börjar närma oss sommaren och dagarna och kvällarna är ljusare, så det gör mig så glad och piggare. Jag njuter av att få se solen och att få sitta på balkongen och sola eller gå på långa powerwalks. Det som har varit bra bonus med det här att vara ensam är att jag äter nog hälsosammare och lättare när jag är ensam. Mina morgonmål och kvällsmål har varit hälsosamma smoothien, gröt och kvarg med chia och bär. Mat har jag inte så mycket lagat ännu, utan har kommit enklast undan med att äta lite tonfisk, grynost, gurka och annat som funnits i kylskåpet. Kanske helt hälsosamt för mig att få äta lite lättare nu. Jonas behöver mer mat för han jobbar med ett fysiskt tungt jobb och långa dagar. Dessutom då när han tränar, så kan han äta som ett monster, haha. Så då behöver vi ha mycket mat hemma och då äter jag också automatiskt lite mer.

Jag ska nog skärpa mig med kosten och träningen, för har nog slarvat mycket med den före Jonas for till Björneborg. Små förändringa kan redan göra mycket och jag märker att måendet är bättre då kosten är bra och det finns tillräckligt med motion i vardagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.