måndag 13 februari 2017

TVÅ LÖRDAGAR

Det har varit fest två lördagar efter varandra med samma gäng. Första lördagen hade vi överraskningsfest åt Ale, då hon fyllde år. Vi gick alla hem till henne och överraskade henne med mat, bål och gåva. Vi hade en liten och mysig fest i hennes enrummare, före vi sedan hoppade i taxin och åkte till Helsingfors för att kolla nattlivet där. Jag tyckte inte det var så hejssan, och mycket pengar går det nog åt när man åker fram och tillbaka till Helsingfors. Dessutom gick vi till två olika barer, så vi betalade dessutom in oss till två olika ställen vilket redan blev en tjugolapp.

Jag tycker det brukar vara ganska liknande meno i Helsingfors varje gång jag varit där, dvs. en massa äckelmän som hänger fast och tror att jag vill dansa med dem eller att de får röra mig var de vill. Men vi hade nog riktigt skoj, fast jag inte riktigt sedan var på humöret (läs: huvudvärk), så jag hoppade på sista bussen och kom hem lite före alla andra. Vi hade två kalas på söndagen efter, så kändes riktigt bra att inte festa loss helt för fullt dagen före.

Förra lördagen firade vi igen Sanna, då hon ska åka iväg några månader till Portugal på utbyte. Hemmafest hos henne med ungefär samma gäng, men några till också. Därifrån gick vi nog bara till Borgås bar och dansade loss där. Det var roligt då jag såg lite bekanta och denna gång hade jag jätte bra filis, fast jag inte drack så mycket. Vi orkade festa tills lamporna tändes och så var det såklart nattmat som gällde. Vi hade dessutom Nea och Topi övernatten hos oss igen, så vi hade bestämt oss för en mysig "krabbissöndag" tillsammans. Vilket då betyder att vi äter skräpmat och godsaker och bara kollar flera filmer hela dagen lång. Jätte skönt med sådana dagar ibland, men på kvällen efter all skräpmat, så kändes det igen som så att nu behöver vi inte festa och äta skräpmat på en tid, haha.

Vi har nog kul med detta gäng alltid då vi samlas. Vi har hållit ihop sedan Pipefest förra året, och det att vi fortfarande umgås hela gänget är ganska skoj! Vi är alla ganska olika, men ändå mycket gemensamt. Men som jag redan skrev, så nu är jag nöjd med en liten paus från festandet och skräpmaten. Fast nästa gång det igen händer något skoj, så då är jag nog all-in! 😉Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.