onsdag 15 februari 2017

VÅRSTÄDAT

På veckoslutet hade vi storstädning här hemma och jag fick riktigt vårkänslor och ville få mera vår i vardagsrummet. Tog bort en hel del ljus redan och fick riktigt fnatt och bestämde mig för att köra till Jysk och köpa nya vårgardiner. Jag har funderat att jag vill ha gardiner med någon nätt turkos färg, för att pigga upp vardagsrummet, så googlade lite och hittade att Jysk hade några olika alternativ jag kunde gå och se på. Passade också på att gå och köpa tulpaner, för har drömt om tulpaner enda sedan jag såg att de fått dem till vanliga matbutiken. Tulpaner är ett tydligt vårtecken för mig och om jag bara hade möjlighet så skulle jag ha tulpaner överallt här hemma hela våren!

Det blev nog på något sätt fräschare här och ljusare också, men det beror nog säkert på solen 😄 Jag har nog blivit mycket piggare nu när vi haft så mycket soliga dagar och humöret är nog mycket bättre. Det ska nog bli superskönt med en veckas sportlov nästa vecka!

Älskar färgen på mina tulpaner! Fast alla ljusa tulpaner tycker jag om, till nästa kunde jag nog köpa gula eller lila. Jag skulle nog jätte gärna alltid ha fina blommor på våra bord, men det är nog inte riktigt värt mina pengar då de ändå inte lever så jätte länge. Men tänk vad fina blommor kan göra en glad! 😍🌷 
Men desto längre jag ser på dessa bilder, desto mera får jag lust att gå och köpa en burk grå målfärg och måla väggen bakom soffan. Vill ha mera liv i rummet! Tycker det är lite för vitt just nu och en fin grå färg på väggen kan redan göra mycket. Får se hur länge jag orkar hålla mig... Helst ska jag nog orka vänta till sommaren!

2 kommentarer:

 1. Bertha21:03

  Alltså joo, en grå färg på stora väggen bakom soffan sku si super ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp! O gråa väggar e ju bara sååå snygga!

   Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.