onsdag 5 september 2012

LEV ALDRIG ENLIGT PLANER


Det blev såklart inte så som planerat. Tydligen är årets första Ollis tisdag så pop att där var lång kö redan klockan 5, fast det öppnar 6! (Who are these people??!) Så vi hade lite förfest hemma hos mig, med några vänner som blev sedan lite fler vänner. Sausage-party som oftast! Alltså vi tre flickor och en handfull med pojkar. Bra förfest var det i alla fall!

Kring 11-tiden tänkte vi att det knappast finns så mycket kö kvar vid Ollis, så vi började traska ditåt. Tja, kö fanns fortfarande kvar och jag som hatar att köa orkade stå där i kanske 15 minuter tills jag ville dra hem istället. Så vi stack alla därifrån och det blev ingen Första Ollis Tisdag för oss ännu.

Man ska aldrig planera så mycket eller stressa med tiden. Har märkt att det leder inte så långt. Livet ska levas och inte planeras!

4 kommentarer:

  1. Joel stressa nog lite :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehehe, han e lite sån ibland :D men han had int sidu bråttom ti Ollis, utan han stressa me de att ingen av oss sku stressa me utfarande :D fin taktik!

      Radera
  2. Haha, fin bild! :D Gillar "sausage-party som vanligt", so true. ^^ Tack för en bra förfest i alla fall!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehhe :D ja fösökt skicka dom på FB men de e så trööögt de feijan så får se en annan gång :) bra förfest! ;) o "goooa" korvar! :D

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.