onsdag 15 mars 2017

GETTING SERIOUS

Så här är det när Jonas ska fota mig... 😏 Haha, nå nej för det mesta gör han ett riktigt bra jobb 😜

Igår hade vi vår första träning med vår PT efter en två veckors paus. Phuuuust vad tufft att vara tillbaka, haha. Vi har nog hållt oss igång fast vi inte tränat med vår PT, för vi har ju nog varit ute och springa två gånger i veckan och så har vi gjort någon hemmaträning till och lite promenader och så att det har blivit åtminstone fyra gånger i veckan någon sorts träning. Men att vara tillbaka till gymmet med tunga tyngder och att hamna göra rörelser som vi hatar det känns tufft. De bästa resultaten får man ju av alla de övningar som är värst och som man hatar, såklart. Jag bara hatar lunges oberoende är det bulgarian squat med bakre benet uppe på en bänk eller helt vanliga men med tyngder. Igår gjorde vi med stången och tyngder och det känns nog verkligen i benen i dag.

Men det kändes ändå helt bra igår för det gick ändå ganska bra, dvs. det kändes inte som om vi skulle börja från början och alla rörelser är tunga och svåra. Jag märkte nog att jag blivit mycket bättre och starkare i kroppen. Vi gjorde pull ups med tjocka gummibandet igår och första varvet skulle vi göra så många vi orkar och jag tyckte det kändes så mycket lätt och bra så jag orkade med 11st. Andra varvet orkade jag dra upp mig 8 gånger och sista varvet tror jag det blev 7. Lite förbättring där alltså!

Nu fick vi dessutom veta att vår PT tänker göra det tuffare för oss nu när vi börjar närma oss bröllopet. Han vill igen följa med vårt matschema, så vi får börja skriva upp igen allt vi äter och dricker för honom i en veckas tid, sedan går han igenom och ser på den och säger vad vi kan förbättra. Han kommer dessutom att ge oss utmaningar de dagar vi inte har träningar med honom. Så i dag fick vi vår första utmaning och det var att springa 5km. Tur hade vi tänkt det själv också, så när han sade det så kändes det helt ok. Lite nervös är jag över följande utmaning, men i morgon ska vi träna med honom igen så iaf vet jag så mycket.

Vi ska också skriva upp vår vikt och ta våra mått och ge dem åt honom, för han har inte tidigare kollat vad vi har för vikt och mått, utan det har vi bara haft för oss själva. Men nu när vi börjar vara på slutrakan så att vi faktiskt ska få så mycket resultat som möjligt och nå våra mål, så behöver han veta allt. Det känns nog spännande och bra att få en sista slutspurt före bröllopet! Jag har redan sett och märkt mycket resultat, men det här sista känns alltid svårast och att faktiskt komma dit jag vill så behöver jag kämpa lite hårdare. Kanske jag vågar dela med mig lite bilder på lördagen när vi fotar oss, så ni också skulle få se mina resultat 😁 Lite pinsamt är det, för jag skäms nog över hur jag såg ut i oktober, men sen igen är jag nog så stolt över de resultat jag nu redan fått.


1 kommentar:

  1. Anonym19:35

    Men snälla, inga jävla vita ankelstrumpor! Man har liksom svarta strumpor!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.