måndag 20 mars 2017

NOT THERE YET

Här kommer mina före-efter bilder, som jag inte vågat visa... Jag har ju inte nått alla mina mål ännu och jag har fortfarande mycket kvar. Det krävs ännu en hel del svett och slit för att få bort mera fett och bygga mera synliga muskler. Dessutom måste kosten hela tiden vara bra, vilket nog har varit svårt för mig. Vi har relativt bra kost, men det blir nog helt för ofta cheatdays, vilket inte är bra.

Magbilden till vänster tog jag någongång i början av hösten när vi börjat träna. De här bilderna är alltså tagna när jag ligger. Bilden till höger är kanske en månad gammal? Här ser jag nog själv lite resultat kring midjan mest och att min mage nog blivit en aning spändare.

Här kommer den bilden jag mest skäms över... Usch fy, bilden till vänster! Jag hade ingen hållning, jag hade stora valkar i ryggen och mina axlar var helt spända och drogs framåt. Den bilden är tagen sista oktober och bilden till höger är tagen på lördagen, 18.3. Det är alltså fyra och en halv månad mellan bilderna. Inte har det hänt massor på ungefär 20 veckor, men något iaf. Och under de här 20 veckorna har vi haft paus från träningen fem veckor. Det skulle ju nog kunna gå fortare, men det har nog varit ganska tufft ändå. Det har krävt en hel del förändringar i vardagen, vilka inte ännu heller är så lätta att leva med och ibland känns det enklare att sk*ta i allt och bara äta vad man vill. Ingenting händer på en dag, så vi behöver nog lära oss att bli bättre. Vi håller ju inte på med någon svält eller kaloristrikt diet, utan det handlar om livsstilsförändringar och inte något kortvarigt. Men som sagt, jag har inte ännu nått de mål jag vill men jag är på god väg. Det händer förändringar, ibland lite för långsamt enligt mig själv, men det händer ändå. Nu har vi ännu tre månader på oss att bli starkare och bättre före bröllopet. Vi har redan lärt oss så mycket och blivit mycket starkare i gymmet, så det gäller för oss att jobba hårt nu sista månaderna ifall vi vill ha ännu mer synliga resultat till bröllopet. Såklart kommer vi att fortsätta med allt vi lärt oss efter bröllopet, för som jag skrev så är det här inte någon kortvarig diet, men vi har som mål att känna oss bättre och se bra ut på bröllopsdagen.

Sista bilden visar ännu magen framifrån stående. Vänster är i sista oktober och höger är 18.3. Jag spänner alltså inte magen, utan står helt vanligt. Lite spändare mage har jag fått och runt brösten har det också försvunnit några cm. Inte är jag helt nöjd ännu, men ser nog en skillnad och tycker det ser mycket bättre ut nu än vad det såg ut i oktober. Dessutom känner jag mig mycket spändare och snyggare i kläder just nu. Jag har nog känt av mina resultat bättre än vad jag ser dem i spegeln eller på bild.

Japp, lite svårt och jobbigt känns det att bjuda på sådana bilder, men sen igen ska jag nog försöka bara vara stolt över det jag nått och inte må dåligt över det som varit. I oktober mådde jag dåligt av dålig kost, stress och oregelbundna träningsvanor och i dag mår jag redan mycket bättre tack till förändringarna i vardagen i både kosten och motionen. Jag vill bjuda på de här bilderna, för att ni som läser ska få en verklig bild på vad som hänt. Det är så lätt att falla för de där fake före-efter bilderna det finns överallt, där det visar superfina resultat på en kort tid, som kanske inte ens är samma person på bilden. Plus att det är alltid så mycket fast i vilken ställning man står och hur ljuset är. De här bilderna är inte de bästa, då där blir en dålig skugga vid sidorna, men vi har haft lite dåligt med naturljus under vintermånaderna. 

2 kommentarer:

  1. Nu ble ja inspirerad att ta ordentliga bilder å kunna gemföra! 😊 super jobbat annars! 😊

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.