lördag 11 mars 2017

SATURDAY BREAKFAST

Veckans höjdpunkt är alltid frukosten på veckosluten. Det handlar inte om själva frukosten och det vi äter, utan jag bara älskar den stunden på dagen och veckan. Vi stiger upp, gör ihop någon god frukost och så sitter vi ner vid matbordet och bara pratar och dricker kaffe i lugn och ro. Vi har hela dagen framför oss ännu och vi har inte bråttom någonstans. Sköööönt!

Dagens frukost bestod av batong stekt i olja med brieost på och i ugnen, omelett med tomat, ost, paprika och basilika, jordgubbar, apelsin, kaffe och citron-ingefäravatten. Färgglatt och gott! Lite lyxigt också med batong, som vi vanligtvis inte har hemma men det hade blivit kvar från kvällen innan då jag bjöd på likadana bröd åt mina bridesmaids.

Det som dessutom gör mig extra glad den här dagen är att solen skiner ute, vi ska snart ut och springa och ikväll har vi roligt program tillsammans med Lotta och Abbe. Vi ska ut och äta och sedan på stand-up. Det blir säkert mycket skratt ikväll när vi får se Niko Kivelä och Sami Hedberg tillsammans. Härliga lördag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.