måndag 19 januari 2015

VEM MINNS DE HÄR?

Ah kära barndomen... Vem minns allt de här roliga som alla bara MÅSTE ha?! Plasttuttarna som var så tuffa och som skulle hänga från ryggsäcken. Desto flera du hade desto tuffare var du. Eller de där Eastpak ryggsäckarna som alla skulle ha åtminstone på vårt lågstadie och de skulle hänga riktigt lågt? På högstadiet var det Dakine som gällde.

Adidas skorna med ränder på sidan. Japp, alla hade såna. Inte ens så bekväma skor, men alla skulle ändå ha sådana. Plastsmycken som spände runt halsen och armarna; alltså USCH! Hahah, bland det hemskaste... Alla skulle ha gogon (helst i en tvättpåse) och så hade alla också av de där kulorna (marbles). Så spelade man mot varandra och kunde vinna varandras. De gogon som lyste i mörkret var lite extra värda, heh.

Alla lyssnade på Spice Girls och såklart skulle man ha en sådan t-skjorta! Tufft var det också ifall man hade en napaskjorta-version av den. Och vem är inte supertacksam att tamagochina har dött ut?! Alltså man måste ju hela tiden sköta den! Det var ju helt sjukt!


Kickboardarna blev jätte coola också och alla hade såna. Om man dessutom kunde göra lite tricks så var man lite extra cool. Heh, har såklart kvar min ännu!

Och så ska vi ju inte glömma trikobyxkjolen. Alltså byxor och kjol i samma. Japp, vi har varit riktigt snygga! Och stora tröjorna med Disney-figurer! Men de har ju gjort comeback redan.


Visst är det lite nostalgiskt att tänka tillbaka och fundera hur det var förr... Något man saknar av det här? Nja, inte jag åtminstone. Men roligt att fundera vad som kommer att vara det där nostalgiska sedan för dagens barn om typ 15 år? Kånken väskorna, converse...?

6 kommentarer:

 1. Ahahaha minns de hysteriskt fula plastsmyckena, får ännu obehag då jag tänker på dem :D Men mina tamagotchis saknar jag faktiskt lite :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hhaha alltså ja sku få ångest om jag sku måsta ha på mig ett sådant halsband! Känns ju som nån stryper! :D

   Radera
 2. Plasttuttar låter som någo helt anat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja vet :D men va ska jag då kalla dom?!?!? :D

   Radera
 3. Jag minns speciellt plastsmyckena, tamagochin, gogon och spicegirls-t-shirtsen (eller ja, det var ju bara en i mängden av alla möjliga spice girls-prylar..) - tror jag fortfarande har min spice girls-magtröja nånstans :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. uuuh häftigt om du har kvar den! :D skulle vara roligt ifall man hade sparat något av de där som ett minne... :D

   Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.