onsdag 10 september 2014

HOT & NOT

HOT

Det som är så hett just nu är knästrumpor! Själv har jag inte ett enda par i skåpet ännu, men har bara beundrat alla andra som har sådana. Jag tycker det är så snyggt med en kjol och knästrumpor, så jag tror jag måste skaffa mina första knästrumpor den här hösten. Tycker looken är så mysig och snygg, passar även super bra med längre tröjor. Har ni redan börjat gå med knästrumpor och hur tycker ni man ska matcha dem?


NOT

Det som jag tycker är så ute är de här realityprogrammen Big Brother och Paradise Hotel. Visst är det ibland riktigt roligt att koppla av hjärnan och se hur dumt de kan agera i tv, men tänk igen hur onödigt det är att det slösas pengar på att göra de här huvudlösa programmen och hur dåliga rolmodeller många av personerna i programmen är! Hur onödigt är det inte att visa i tv när vanliga personer dricker alkohol, skriker och strider och har sex med varandra? Vem kallar det för kvalitetstv? Pengarna som slösas på de här programmen kunde användas så mycket bättre. Dessutom tycker jag att det värsta är att unga människor ser på de här programmen och tror att det är faktiskt okej att bete sig så! Usch säger jag bara! Jag skulle klara mig helt fint utan de här programmen i tv.

4 kommentarer:

  1. Rolig ide :) Jag ser inte på Big brother eller Paradise hotel, gillar verkligen inte såna program. Fin blogg du har :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) ser inte själv heller, men kan förstå att någon kan bli fast i programmen, för det är ju så de är gjorda att de ska få tittaren att vilja se mera.

      Radera
  2. Åh ja för knästrumpor! Kom just på att jag äger flera par. Måste verkligen användas mera i höst! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Kommer in på din blogg för att hitta inspiration till outfits med dem sedan ;)

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.