tisdag 20 december 2016

MIN RESA

Vi har som sagt två veckors paus från träning med våra ptn, så det är hemmaträning som gäller! Jag har som mål att träna minst tre gånger i veckan, men strävar till fyra. Den här veckan har jag redan tränat två gånger, så bra går det, haha! Det är också motiverande att träna hemma nu när vi börjat få mera synliga resultat, så vi vill ju så jätte gärna uppehålla dem. Dessutom vet jag att det kommer annars att vara supertungt att komma igång igen i januari när vi fortsätter. Det är såklart inte lika effektivt att träna hemma 15-30 min, än med vår pt då vi tränar 90 min, men det hjälper oss att hållas där vi är.

Men just nu är jag där jag tidigare varit när jag tränar och håller mig igång, dvs. utseendemässigt. Så på det sättet har det inte hänt något radikalt, för jag har aldrig varit jätte stor eller mycket överviktig, så har inte några stora siffror att komma med i vikt eller centimeter. Men i min kropp händer det små förändringar hela tiden, beroende på hur aktivt jag tränar och på mig syns det ganska fort ifall jag inte tränar, så på det sättet har jag nog fått resultat. Men jag har märkt att det är viktigt att faktiskt bara fokusera sig på sin egen förändring och sina egna resultat. Jag kan just nu inte vara en sådan person som kan skryta att jag tappat 30+ kilo och minskat flera storlekar i kläder, men det betyder inte att min resa inte är precis lika tung och viktig. Det är därför det är viktigt att inte jämföra sig med andras resultat, eller falla för de där före och efter bilderna på sociala media. Min resa är lika viktig som någon som har gått ner tre klädstorlekar och tappat flera tiotals kilo.

Visst är det häftigt att det finns personer som klarat av att göra så stora förändringar och fint för dem! Men jag har inte 30kilo extra jag kan tappa på min kropp, så jag kan inte heller förvänta mig sådana resultat. Därför har siffror ingen betydelse. Kolla inte på vikten eller måtten med blinda ögon, utan ta bilder! Fotografera dig från alla vinklar ifall du faktiskt vill se resultat. Vi har inte alla samma startlinje, så vi kan inte alla ha samma mål.

2 kommentarer:

  1. Och känslan i kroppen å de att man vet att man ger sin kropp de den påriktit vill ha föratt den ska orka tjäna en i många år, bra mat å rörelse, e ju no de bästa! Fast ja faktist gått ner just exakt 30kg e de endå de som väger mäst, känslan i kroppen å de att ja nu faktist orkar hoppa, dansa, springa. Sen e utseende en stor bonus, å de bästa me de e faktist de hur andra behandlar en, en så otrolit stor skillnad! Mycky större respekt, alla e trevligare, eller så e de bara föratt man själv e piggare å gladare... 😀 men iallafall ☺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp, välmående e nog de bästa! :) att faktiskt orka med helt vardagliga saker som du skrev :) och säkert ändrar personligheten lite om man går igenom en sådär stor förändring :) du är grym!

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.