tisdag 27 december 2016

THE SHOPAHOLIC STRIKES AGAIN!

I dag fick jag lockat med mig Jonas och hans bror Jontte till Jumbo och shoppa på julrean. Vanligtvis brukar jag inte fynda då när jag med stor iverhet vill hitta en massa nya kläder, men i dag fyndade jag så bra att plånboken gråter. 

Köpte dessa stövlar jag redan provat en gång tidigare men lämnade kvar i hyllan. I dag fick jag dem för ynka 25e, så måste nog bara ta dem! Att få stövlar så billigt är väldigt sällsynt. (usch fy min utväxt, haha, måste boka frissa fort!)


Nu har jag också fallit för de här chokers och ville hitta till nyåret något fint. Provade redan min nya nyårsklänning med den där chokern med diamant och det såg väldigt snyggt ut. Tyvärr visar jag inga bilder på min nya fina klänning, utan den får vara hemlig till nyåret ;) Men kan säga att jag hittade den på rea i Bikbok för 15e.

Egentligen var jag ute efter tröjor från rea, för behöver verkligen nya tröjor i mitt klädskåp, men fyndade bara denna som dessutom inte var på rea. Woopsii. Men jag tycker så mycket om de här skjortorna med hål på axlarna, som säkert många har märkt som följt mig en tid. Tröjan är från H&M och fick betala 25e för den.


I New Yorker har jag börjat fynda mest! I dag hittade jag denna härliga skjortan (också med hål på axlarna...) i härlig vinröd färg. Men såg att det också fanns en i härlig grön färg, så efter att frågat Jonttes och Jonas åsikt så hamnade jag ta båda. Båda fick en röst, så kunde inte bestämma mig och när den kostade endast 10e, så kunde jag likabra ta en extra ;) 

Den är strech och sitter perfekt och känns otroligt skön på! Jag har storleken S och den sitter perfekt på mig, inte för spänd och inte lös. Borde ha köpt en svart och vit också...

(oj, publicerar typ aldrig bilder med ansiktet rakt framifrån. Inte min bästa sida, men bjuder på denna...) 


Till sist en must have skjorta! Jag har velat ha en sådan i evigheter, en som passar fint med byxor både till vardag och fest. Äntligen hittade jag en som sitter bra på mig och är precis sådan jag ville ha. Igen borde jag ha tagit denna skjorta i flera färger, för visst kunde jag ha en grön och svart också.

Jag är helt supernöjd med alla mina fynd! Men så brukar jag vara, tills jag första gången använder plaggen och hittar massor med fel i dem och så är de inte längre lika fina och sköna. Typiskt för mig att jag tröttnar väldigt fort i mina kläder, men likabra kan jag då köpa billiga kläder när de ändå sedan får hänga i skåpet. Denna skjorta kostade väl också 10e, så väldigt förmånligt enligt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.