lördag 17 december 2016

VÅR FÖRSTA JULGRAN

I år bestämde jag mig för att det är dags att ha en riktig julgran, min första riktiga julgran sedan jag flyttat ut från min mammas, haha. Jag hade en liten plastgran i Vasa när jag studerade, men efter att den mystiskt försvann så har jag inte haft något annat. Jag tänkte att nu har vi tillräckligt med rum i vardagsrummet, så vi kunde ju ta en liten liten gran. Hoppsan, den var ändå lite större än jag tänkt mig men den ryms nog bra! Granen fick vi dessutom gratis från min systers gård.

Jag har inga julgranspynt, då det här är första gången vi har gran, så bestämde mig för att göra det mycket simpelt med endast ljus (som jag fick av mamma) och så pysslade vi stjärnor av sidorna ur en gammal bok. Jag tycker den blev jätte mysig och simpel. Kanske vi köper efter julen lite julgranspynt på rea, så har vi till nästa år, men nu tror jag att vi nöjer oss med detta. 

Jag har hittat stora kottar när jag går till jobbet, så har passat på att plocka dem i väskan. De passade ju fint där på brickan med ljusen. Tänk vad mycket man kan göra själv och utan att slösa en massa pengar! 


Bollarna som hänger i fönstret har ju dessutom Milla gjort, så jag behövde bara skaffa lamporna. Det är också något unikt och fint som vi har som är handgjort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.