onsdag 28 december 2016

WEDDING BUDGET

I dag hittade vi vigselring åt mig på julrean. Fick över 200e rabatt på den, så det var verkligen smart att köpa den nu redan. Tyvärr hamnar jag beundra den i asken i ett halvt år, men kan väl lite leka gift i smyg här hemma. Bling och diamanter har den iaf, så den passar med förlovningsringen, hihi. Annars så har vi inte riktigt köpt något till bröllopet ännu, knappa 700e har det gått hittills och då har vi ringen och lite dekorationer fixade.

Catering har vi redan kontaktat och väntar ännu på några erbjudanden före vi bestämmer oss. Fotografen träffade vi i dag och han verkade riktigt bra. Vi ska ha en photoshoot med honom ännu under vintern, för att lite se hur hans bilder blir. Han är dessutom ganska billig då han är fortfarande studerande (fotograflinjen), men han kan nog sin sak då han redan fått vara och övningsfota Antti Tuisku ;)

 Klänningen börjar Milla sy någongång efter nyåret kan jag tänka mig, bara vi tagit måtten. Skor har jag inte hittat eller ens tittat på och Jonas tänker inte se efter kostym först efter februari. Vad mer? Bändet har vi fixat och det har Jonas familj lovat betala, så där sparade vi en slant.

Det som vi har kvar att göra nu inom kommande månaderna är:
~ inbjudningskorten
~ kolla med frissa och sminkning (vem?!)
~ kakan (vem och hurdan)
~ blommorna (hur tidigt ska man beställa?)

Sedan har vi såklart kvar ännu att fixa lov, drickor, gravera ringarna, skicka ut inbjudningskorten, köpa dekorationer och listan fortsätter...

Hittills vad vi har funderat med budgeten är att vi kanske kunde klara oss med under 6000e +-. Men får se när vi närmar oss, för har hört att det dyker upp en massa betalningar som man kanske inte tänkt på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.