tisdag 4 december 2012

KREATIVITET UNDER LEKTIONEN




Sitter i skolan och vår lektion skulle börja för 20 min sedan, men ingen kommer in på skolans sida där vi skulle jobba. Haahaa, känns liiiite onödigt. Nåja, läraren försökte gå och printa ut lite papper åt oss men det lyckades inte heller! Men nu fick hon det fixat så att hon kan visa en powerpoint åt oss om det vi skulle göra i dag. Awesome. Det här betyder att vi får läxor i dag när vi inte kan göra allt på lektionen. 

Update: Nehe, skolans server har rasat. Så vi kan inte göra något!!! Sitter alltså heeeeeeelt i onödan här. Nice.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jodå, man får äta morgonmål/brunch där fast man inte har rum. De serverar endast frukost på veckan, alltså mån-fre vilket kostar 12-13 med studiekort. Sen har de brunch på lördagar och söndagar, vilket e lite dyrare (kring 19-20e) och då kan de löna sig att boka bord för de e ganska populärt brunch ställe!
    Frukosten va nog super, och skiljer sig inte hemst mycket från brunchen, fast de har nog lite mera ätbart på brunchen! Jag rekommenderar båda två, man är nöjd, mätt och glad när man stiger ut därifrån! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha okei! :) Nickes föräldrar kommer att bo där under veckoslute, så vi had lite fundera om vi sku gå dit då :) måst lite fundera och se :P Tack för tipsen!

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.