lördag 11 maj 2013

KALAS BILDER







Nu har jag ätit så jag spricker! Har kalasat i över fem timmar, så jag tror jag klarar mig en tid framåt. Har hunnit träffa många bekanta och gosat med flickorna. Alli börjar vara så stor redan att vuxnas sällskap duger inte, utan det är roligare att leka med kompisarna istället. Hon hann knappt äta en bit kaka och så sprang hon vidare.

Lilla Melli igen har gått från famn till famn och hon trivdes mycket bra i min famn. Skönt när hon inte är så blyg för mig mera. Lite blyg var hon på torsdagen, typ första halv timmen, men efter det har hon tyckt bra om min famn och gett mig många fina leenden. Stackarn började också gråta i dag när vi gick, oih! Mitt hjärta smalt nog lite.

Hon är nog så god när hon har lärt sig att vinka nu! Det är typ det enda vi gör med henne nu, vinkar hela tiden. Stackarn blir nog lite förvirrad när vi vinkar och vinkar, men aldrig går och sedan mittiallt så är det påriktigt och inte lek mera.

Måste säga att jag har fått en god dos av baby nu, så jag klarar mig en tid framåt. Jag får lite grann babyfeber alltid nu och då, men när jag får spendera så mycket tid med Melli, så går det nog förbi. Såklart är det gulligt och roligt de där timmarna man spenderar tillsammans, men när det är eget barn så är det ju dygnet runt och då går det inte att säga att nu orkar jag inte. Så helt skönt nog att nu kunna ibland gosa med babysen, men sedan också få ha sin fritid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.