tisdag 14 maj 2013

PROTEINRIKT KVÄLLSMÅL


Vi sprang upp för en tuff backe fyra gånger och uff vad det var tungt! Pulsen steg till över 170 på några sekunder och de sista metrarna var nog så tuffa då backen blev riktigt brant och andan tänkte ta slut. Det kändes nog i benen och överallt! Men jag är nöjd att jag klarade av att springa fyra gånger upp för backen. Efter det gick vi i trappor där på borgbacken, vilket var bra rumpträning. Vi tog dessutom dubbla steg i trapporna, så det kändes nog! Har på känn att benen är sjuka i morgon.

Jag gjorde ett riktigt proteinrikt kvällsmål åt mig. Proteinpannkakor med blåbär-vaniljproteinglass, som jag gjorde igår kväll. Helt bra, men efter allt sött jag åt förra veckoslutet så saknade jag lite sött i det här. Glassen blev lite sur med bara blåbär (vaniljsmaken kom från vaniljproteinpulver), så kanske jag borde nästa gång tillsätta lite sötare bär också som typ jordgubb eller sedan lite honung.

Annars var det nog jätte roligt att träffa Lotta och vi hade igen en massa att prata. Så brukar det alltid vara när jag träffar Nise och Lotta. Skönt att få vara hemma och kunna träffa dem oftare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.