onsdag 29 oktober 2014

PROBLEM


Hejsan! Skönt att ha kort dag på jobbet för jag har hunnit med en hel del sedan jag slutade jobbet klockan 13 i dag. Just nu har jag en lång uppgiftslista med saker jag borde göra, men orkar inte ta stress och försöker göra en sak i taget.

Tänkte att jag skulle skriva ett lite ytligt klagoinlägg om mitt hår. Ni tjejer vet säkert alla hur jobbigt det är att ha de där bad hairday- dagarna? Just nu känns det som alla dagar är bad hairday för mig! Mitt hår har blivit glanslöst och utväxten blir bara längre och gråare hela tiden. Dessutom tappar jag nerverna på gamla pannluggen som just nu är i en mitt emellan längd. Har ingen snygg pannlugg, men den är inte heller så lång att den skulle hållas borta från ögonen. Värre i-landsproblem eller hur?

Men fast det här kanske är mycket ytligt och helt onödigt om man tänker på alla större problem i världen, så tycker jag ändå att det är viktigt att känna sig bekväm och snygg. Och säkert många tjejer kan relatera till det jag säger nu; håret är en mycket viktig del av ens utseende och det påverkar mycket i hur man känner sig just den dagen.

Jag skulle ha lust att göra någon riktigt radikal förändring, men tror inte jag vågar just nu. Jag vill låta det växa, för det är länge sedan jag hade riktigt långt och just nu känns det mera som min stil. Men lite färg måste jag nog snart lägga i det, för tycker det ser så livlöst ut. Kanske någon radikal förändring i färgen? Hmmm, knappast. Tror jag håller mig till ljust just nu.

Visst är det ändå skönt att ibland få vara lite ytlig och klaga på helt onödiga saker? Vi kan inte alltid gå och oroa oss om alla världens stora problem och hur vi kunde förbättra världen. Ibland måste vi få tänka bara på oss själva och tycka att våra problem också ska räknas som problem, fast de inte är världsomfattande.

2 kommentarer:

  1. Anonym17:46

    Tja, i lagom mängder får man väl klaga på håret också...

    (Om du vill höra min åsikt, så ser du riktigt söt ut i det långa ljusa håret - men kanske litet "flicka" över det hela. Medan på bilden från gårdagen med håret i flätor så såg du betydligt "mognare" och äldre ut. Nåja, vem är jag att bedöma ;) )

    -- kille 23år

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommentarer och åsikter är alltid välkomna här på min blogg! :) Tack för fina komplimangen! Jag som känner mig ännu mera som en "flicka" i flätor än håret löst, men bra att veta att någon tycker att jag inte ser ut som en 14-åring då! :D

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.