söndag 22 maj 2016

PRILLANS MÖHIPPA

Förra veckoslutet hade vi möhippa åt Prillan. Vi började med en mäktig brunch hemma hos henne. Därifrån körde vi sedan till Borgå, och i centrum fick hon olika uppgifter hon skulle göra. Bland annat posera med olika saker och personer, handla lite på Citymarket och sälja Teemus strumpor. Bra pokka har hon nog! ;)

Efter det gick vi på pole dance timme. 90 minuters workout med stången, huuuh! Jätte roligt och tungt! Men superkul när man sedan klarade av att tvinna runt stången och hållas sittande på den. Lite blåmärken efteråt, men inte så farligt. Det var nog jätte roligt och skulle när som helst kunna gå på det pånytt! 
Snygga miner hade man såklart när man koncentrerade sig, haha. Inte så sensuellt och fint i början...

Efter dansen åt vi sushi buffé på Oishi sushi. Där hade de fixat långbord åt oss och så fick vi alla dessutom fortune cookies, så sött av dem! De ordnade super bra där, även fast vi ringde samma dag och bokade bordet. Jätte bra service! Och sushin smakade extra bra efter dansen.

Efter sushin hoppade vi i bilen och körde tillbaka till Malm. Där hade vi ett tomt hus i användning och där blev det bastubad, lite lyx för Prillan, bål och hotdogs. Det var ett roligt gäng och vi hann nog bra lära känna varandra på möhippan. Prillan hade superbra tur när alla förutom en kunde delta, så hon fick ha alla sina närmaste tjejkompisar där och fira med henne. Hoppeligen gjorde vi hennes möhippa rolig och oförglömlig! :)

1 kommentar:

  1. Prillan14:47

    De gjorde ni :) �� har fortfarande några små påminnelser i form av blåmärken på benen. :D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.