söndag 25 november 2012

FÖR ER SOM ÄR INTRESSERADE

Tumblr_mczg2qe80l1r1r9cko1_500_large
Bild: weheartit.com

Bestämde mig för att sluta göra inlägg om min veckans träning, så för er som är intresserade så uppdaterar jag min veckans träning där på högra spalten. Vet att jag inte är en träningsfreak eller ser ut som en sådan, men tycker det är viktigt att motionera oberoende hur man ser ut.

Mitt mål är inte heller att bli smal och äta hälsosamt resten av mitt liv. I'm not cut out for that. Jag skulle ärligt sagt inte klara av det, för jag bara älskar mat för mycket, heh. Jag tycker livet handlar om njutningar, så för mig är träning något bara för att hållas i skick och för att må bra. Försöker dessutom lite bygga upp muskler, för det tycker jag är snyggt! Men tar inte träning på blodigt allvar, för jag har inte tid att spendera all min tid till det. Jag gör så mycket jag hinner och det får räcka.

Så mitt tips till er som inte riktigt vet hur eller vad ni ska träna, så gör bara något som känns bra! Det ska kännas bra före och efter! Gör inte det för att du måste, utan för att du vill för ditt eget bästa. Då känns  det mycket bättre och lättare att komma igång och fortsätta med det!

Min regel är: You can't be perfect every day.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.