tisdag 27 november 2012

ZUMBA FITNESS

Tumblr_lrjf7j2qa11qjoleso1_500_large
Bild: weheartit.com
Fick en skoluppgift gjord och inskickad! Jaaa nu känns det bra! Skönt att ha en deadline, som jag inte behöver stressa över mera. Nu gäller det bara att skriva tenten i morgon och fixa essäuppgiften och så är kursen över!

Snart ska jag iväg på zumba! Tur att jag drack kaffe, för känner mig mycket piggare nu och ikväll ska jag nog skaka loss på zumban! Tycker så om vår zumba ledare och hon får nog mig i alla fall att dansa fullt på lektionerna. Dessutom när man ser hennes spända magmuskler, så får man nog lust att själv också träna sådana åt sig. Motivation!

Uppdatering:
Nehe, jag hinner cykla till skolan med snabb fart och stor iver, bara för att märka att det inte är någon zumba ikväll. Vår zumba ledare är sjuk. ÄSCH! Blev så besviken så jag bestämde mig för att springa några gånger upp och ner i trapporna (7 våningar) för att få åtminstone lite nytta av att cyklat till skolan. Sedan cyklade jag också en lite längre väg hem och när jag var hemma sprang jag ännu upp till åttonde våningen i vår trappa och ner tillbaka och upp till egen våning. Så lite svettig blev jag nog, men inget jämfört med zumban.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.