onsdag 12 oktober 2016

PUKEFEST TEAM!

Wow, vilken tuff kväll! Vi hade springträff med pipefest gänget (alla de som vi fick med). Vi sprang 10 km tillsammans och det var bland den roligaste workouten jag varit med om! Sjukt roligt ju att springa i grupp! Det gick dessutom jätte bra och kändes också bra. Men mot slutet blev jag gaaaanska slut, så fick nog kämpa sista kilometrarna, men vid sista 100m fick jag en riktigt superkraft i mig och fick kämpat en snabb slutspurt hem och tror nog jag aldrig sprungit så hårt i mitt liv. Det kändes som om jag flög, haha! Vi sprang 10km på 1h 8 min, vilket var ganska bra med tanke på att vi sprang jätte många uppförbackar! Tidigare när jag sprungit 10 km på 1h 8 min, så har jag inte sprungit någon stor uppförbacke, så utan uppförbackarna hade vi säkert fått flera minuter snabbare tid.

Vi sprang först från oss till biblioteket och där sprang vi dessutom en gång upp för trapporna, haha. Sedan sprang vi upp för brunsgatan, vilket gick riktigt bra men började nog kännas lite i benen. Nästa hemska backe var gravgårdsbacken. Alltså usch! Trodde ju nästan jag skulle dö, för då hade vi redan sprungit 5km och sedan att SPRINGA upp för den backen... Det var tungt, men skönt att klara av det! Efter den backen så var alla andra backar mycket mindre, men ändå tillräckligt tuffa. Till sist hade vi biblioteksbacken och lite backar kvar mot vårt hem, men inte lika branta jämfört med gravgårdsbacken.

Jätte tuff känsla att klara av det här! Speciellt när jag hade så duktiga löpare med mig ;) De kommer nog att få mig hääkuntoon på det här viset! Vi ska försöka fortsätta med det här, så att vi springer tillsammans en gång i veckan 10 km. Efter vår springlänk satt vi och tänjde hemma hos oss och då kom Jonas ännu på iden att vi gör 8 minute abs. Whooooosh, där låg vi fem i rad på vårt vardagsrumsgolv och gjorde ännu magmuskler.

Tufft och kul! Jag sprang senast i maj 10 km och då klarade jag det på 1h 8 min, men nu är jag verkligen nyfiken att hur mycket snabbare vi egentligen kan springa den ifall vi lite minskar på uppförbackarna. Fast visst är de där backarna bra ;)
Obs obs! Jag och Jonas har snygga reflexvästar på ;) Fick dem till julklapp och de kommer att vara i flitig användning denna höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.