torsdag 20 oktober 2016

RUNNING MAKES ME FEEL GOOD

Vi hade springträff i dag igen med samma gäng, förutom att vi var en färre. Igen hade vi bestämt oss för en 10km springlänk. Den här gången bestämde vi oss ändå att skippa gravgårdsbacken och springa runt istället. I dag kändes benen väldigt styva efter gårdagens träning och det lättade åt mig först vid 6km. Vi var alla ganska tröga, hungriga och sjuka i benen så vi hade ganska mycket långsammare takt den här gången, men det kändes väldigt skönt sedan den sista halvan. Vi sprang 10,5km på 1h 18min, så en halv kilometer längre men 10min långsammare. Men det gjorde inget, för det kändes faktiskt bra den takten vi hade och vi kunde prata hela springlänken och där i slutet så kändes det så bra att vi skulle ha orkat lätt ännu några km till. Synd bara att vi inte gjorde det, för jag har nog aldrig provat springa längre än 10km så det skulle ha varit häftigt att få någon kilometer till.

Förra veckan när vi sprang så kändes det jätte bra i början och i slutet trodde jag att jag skulle dö. Jag var helt död efter springlänken. I dag var det tvärtom. Benen kändes så styva och sjuka och det tog ont under foten, i penikat och i framlåren. Först vid halva kändes det bra och i slutet kändes det så bra att det knappt kändes att vi hade sprungit 10km! Konstigt hur det kan vara så olika.

I morgon har vi igen PT träning, får se hur kroppen mår i morgon. Lördagen ska vi nog försöka ta det lugnt och kanske bara yoga lite på morgonen. Söndagen får bli helt vilodag, så vi igen på måndagen kan starta ny vecka med PT träning.

Det är så roligt att träna med PT och familjen och sedan att springa i gäng! Sjukt roliga träningssätt, så att jag har fått helt ny motivation till träning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.