måndag 3 oktober 2016

BRÖLLOPSRESA NR 1

city, dubrovnik, and scene -kuva

Croatia, tvseries, and dubrovnik -kuva

aesthetic, Croatia, and artistic -kuva

balkan, Croatia, and dubrovnik -kuva
bilder lånade från weheartit.com

Vi har bokat vår första bröllopsresa!!! Vi vill åka direkt efter bröllopet på en resa och efter många om och men och funderingar så bestämde vi oss för Kroatien och Dubrovnik! Vi har hört mycket fint om det stället och Kroatien har länge funnits på min bucket list. Vi bokade resan redan, för det lär ska vara så populärt nuförtiden att resorna tar fort slut. Så måndagen efter vår bröllopsdag åker vi en vecka till Dubrovnik<3

Strand och stadssemester! Tror nog jag ändå vill åka en annan gång pånytt till Kroatien, för det finns så mycket att se där! Tror inte nu att vi har möjlighet att åka till någon fin nationalpark och se på vattenfall, för tror inte där fanns något nära Dubrovnik, så det får vi se en annan gång. Men väntar på att få se gamla stan där och de fina stränderna och öarna!

Vi bokade också lite bättre än vad vår senaste resa, dvs. ett tre stjärnigt hotell med frukost buffé. Lite lyx vill vi ju ha på vår bröllopsresa. Vi har också en pool på hotellet vilket är också helt nice.

Det här är vår bröllopsresa nummer 1, för vi vill åka på en annan också! Vi har inga speciella gåvor vi önskar till bröllopsgåva, utan vi tänkte önska spons till bröllopsresa nummer 2 istället. Då tänker vi oss karibien eller något liknande. Har länge velat åka dit! Så hoppeligen kan vi åka på bröllopsresa nummer 2 under hösten/vintern 2017.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.