söndag 20 januari 2013

GRÖT OCH FRAMTIDSPLANER


Nicke lagade havregrynsgröt till oss till frukost! Det är inte min stor favorit, men med ett smöröga så är det riktigt gott! Borde nog äta gröt lite oftare, istället för att alltid äta bröd till frukost.

Söndagen har börjat annars helt superbra! Vi har sett på ett inredningsprogram och har igen kommit in på ämnet "Hur vårt hus ska se ut". Vi har en massa planer och Nicke har ju faktiskt redan ritat vårt hus på datorn, hihi. Men som tur är det inte aktuellt ännu, för vi ändrar oss hela tiden och det finns så mycket att tänka på, så riktigt skönt att det är ännu länge till det, så hinner man se hur alla andras hus ser ut och fundera hur man själv vill ha det, utan en tidtabell. Men jag saknar så till framtiden då jag äntligen får skaffa en egen hund! Saknar min lilla Faldus hela tiden, men han är ju mammas kavaljer nuförtiden.

Oj, det finns så mycket man vill ha. Men nu ska vi koncentrera oss på nutiden och i dag ska vi en sväng till loppis med Märsky och Prillan. Då får vi söka efter lite roliga grejer vi kan ha här i vår lägenhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.