onsdag 21 augusti 2013

MAINHATTAN










Vi har besökt Mainhattan (Frankfurt) i dag. Ett litet skämt att det kallas Mainhattan då där finns floden Main. Vi har klarat av att orientera oss med karta och varit helt typiska turister med kartan och kameran i högsta hugget! Vi har åkt tåg in till Frankfurt, sedan shoppat lite i Bershka, New Yorker och andra bra butiker, smakat på Starbucks första gången och besökt en bro med massvis av kärlekslås. Tyvärr hade vi inget lås med oss just då, men kanske nästa gång.

Vi har ätit lunch på Vapiano och undrat över flygande mannen! Vi förstår inte ännu heller hur han kunde flyga överom sin kamrat. Vi har sett skyskrapor för första gången och luggit på gräset och solat bredvid floden Main. Vi har haft en jätte mysig dag i Frankfurt och det är verkligen en stad i min smak! På hemvägen har vi åkt lite extra långt med bussen, då vi inte visste var vi skulle stiga av. Men vi hittade hem och hann äta tyskmiddag med de andra, surkål och bratwurst mums!

Jag fyndade lite skjortor i dag och sparar resten av mina pengar till Primark, dit vi ska i morgon. I morgon ska vi till Nickes kusin och sova, så vi får se lite andra delar av Tyskland. Nu smakadet det bra med lite sömn efter dagens äventyr!

1 kommentar:

  1. Ja vet hur han sitter! :D Den som sitter under har en ställning bakom ryggen, in i skjortan. Sen kommer den ut ur hans ärm, fortsätter som en stång upp till sen övre äijäns hand, in genom ärmen och så sitter den övre på den övre ställningen/stolen. De e liksom en ställning som sitter i, och allt är täckt med deras kläder. :) Så där. :D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.