torsdag 15 augusti 2013

NICKES FÖDELSEDAGSFEST!


De som tidigare har varit med och firat Nickes födelsedag vet att vi har brukat ordna en fest som kallas för Finnby Open, dvs. med golftema. Vi har brukat slå golfbollar ut på en åker nära en röd flagga och annars bara haft det kul och festat. Nu är det så att det blir inte Finnby Open fester mera på grund av vissa orsaker, så vi fick komma på ett annat tema istället. Och vad är mera passande för Nicke än Angry Birds?! Så vi kom på festen Finnby Birds!

Så istället för att spela golf har Nicke planerat och byggt ihop ett eget Angry Birds utespel! Jag vill inte berätta nu för mycket (vet egentligen inte heller hur allt kommer att bli), så ni får vänta tills efter festen då jag kan publicera bilder här på bloggen!

Men med andra ord så har vi igen en utefest med lite utespel och det här året har vi festen i deras ria, för att festen blev ovanligt sent i augusti. Det är inte direkt sommarväder mera..! Ikväll har vi lite kvar ännu med dekoreringen och planering, men jag har nog på känn att det blir en bra fest i morgon!

Ni får bara vänta och se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.