tisdag 6 augusti 2013

SÅ MYCKET ATT GÖRA





Ikväll har jag varit på picknick med flickorna. Nise gjorde mycket goda laxsmörgåsar och chokladmuffins, som vi sköljde ner med god vichy! Vi satt och pratade om hur sommaren går helt för fort och såg på när solen gick ner bakom husen. Älskar att mysa med tjejerna och bara chilla!

Igår var jag övernatten hos min syster. På kvällen var vi och provade på parkgympan och det var jätte roligt! Vi ska nog försöka hinna med det ännu en gång i augusti! Dessutom badade vi bastu, åt god tonfiskpaj och skålade med lite skumppa! Lyxigt och gott! Jag har hunnit umgås med mina två söta prinsessor och Melli har lärt sig att säga mitt namn! Gissa om mitt hjärta smälter då hon kan säga mitt namn, som endast tio månader gammal!

I dag har jag också packat, då jag i morgon ska på läger ända till söndagen! Ena jobbet tog slut förra veckan och andra jobbet börjar i morgon. Men jag tycker nog så mycket om att vara på de här lägren! Det här blir redan tredje året för mig och troligen inte det sista heller! Så bloggen kommer säkert att vara lite tystare fram till söndagen, men säkert kommer jag att mobilblogga lite nu och då!


Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.