fredag 8 februari 2013

WHERE IS THE CAT?!


Jag blev livrädd i dag och trodde hjärtat skulle stanna. Jag gick som sagt hem till Prillan, för att se på Mango. När jag kommer in, ser jag henne ingenstans! Vanligtvis kommer hon alltid emot och hälsar. Jag började ropa på henne och såg runt precis i alla rum. Första tanken som slog mig när jag inte hittade henne: Hon hann smita ut när jag kom in! Jag rusar ut i trappuppgången och kollar lite runt. Tänkte att ifall hon skulle ha smitit ut, så skulle hon inte ha hunnit längre än vid trapporna och snusa lite. Men ingen Mango där. Jag går in tillbaka och fortsätter leta. Jag tar hennes godisburk och skramlar med den, för då brukar hon komma springandes. Ingenting. Mitt hjärta bultade 1000 slag i minuten och jag visste inte vad jag skulle göra och var hon kunde vara! Då hör jag något i tamburen. Går dit och ser upp på hatthyllan och runt omkring alla rockar och skor. Hmm... Fortfarande ingen Mango. Prillans klädskåpsdörrar är fast, men helt som om ljudet skulle komma därifrån. Först när jag öppnade dörrarna, såg jag ingen Mango. Men när jag tittade ner, så låg hon snällt i sin bur och tittade på mig. Alltså jag hade i misstag låst in henne i buren, för när jag kom in så slog mellandörren fast skåpdörren, som sedan slog fast burdörren. Så där låg hon och slapp ingenstans!

Alltså det var nog så hemskt när jag inte tänkte hitta henne! Hemskt när hjärtat slår så fort och man hinner tänka en massa hemska tankar. Nu vet jag till nästa gång att påriktigt leta ÖVERALLT, också in i alla skåp.

Tack Mango för en liten adrenalin-kick!


4 kommentarer:

  1. Huuuuuuj va hemskt! Vitsi ja ska nog också ha fått panik å börja fundera att va fan ska ja säga åt Pärre nu då :D Tur att hon bara var snällt i sin bur! Men kan tro att ditt hjärta slog lite extra snabbt :O ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo de va no aika hurja :D

      Radera
  2. That's my girl! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har tråkigt me henne i alla fall :D

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.