måndag 21 oktober 2013

OKTOBERFEST 2.0









Jag har inte så mycket bilder att bjuda på från lördagens oktoberfest, men här är i alla fall några! Jag kan inte prata för de andra, men jag hade en sjukt rolig kväll och jag tycker festen var mycket lyckad! Märsky hade gjort laxknappar (laxativa knappar enligt pojkarna) och jag hade gjort rockyroads. Allt gick jätte bra åt och vi har många plastpåsar fulla med tomflaskor, vilket tyder på att alla har också druckit gott!

Jag känner mig lite dålig, när jag igen glömde att ta outfit bild! Jag ville så gärna visa vad jag hade på mig, men jag kan väl säga att jag hade mina läderbyxor (passade in i temat med mina lederhosen!) och en stor lös t-skjorta.

Vi hade "gissa ölen" igen och på andra varvet gissade Nico rätt och vann ölen! Vi hade dessutom en sjukt bra drinkinggame! Shots och lappar med utmaningar i en ring och alla tvinnade på flaskan i tur och ordning och det som det pekade på, så skulle man ta. Vi hade många roliga utmaningar, bl.a. ge en lapdance åt personen till vänster, pussa personen flaskan pekar på - på ett valfritt ställe, dansa tryckare, säg en komplimang åt alla, ge en kram åt alla och dansa makarena i 30 sekunder. Plus en hel del andra roliga utmaningar!

Kvällen fortsatte på Ollis och där var vi igen tills Ollis släckte lamporna. Det blev igen en sen kväll, men vad kan man åt det när sällskapet är så otroligt bra! TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.