måndag 4 november 2013

EN BLOGG ÖPPEN FÖR ALLA

Många bloggare har skrivit om hur mycket en bloggare ska skriva om sig själv, hur ärliga ska vi vara, ger vi en perfekt bild till läsarna och vad innebär det att blogga. Varför bloggar vi? Vad vill vi nå med vårt bloggande? Vem vill vi att ska läsa?

Jag har själv funderat på alla de här frågorna tusentals gånger. Jag ändrar min åsikt hela tiden och jag tror jag fortfarande lite söker min roll som bloggare. Jag vill vara ärlig, men jag vill inte skriva ut allt om mig själv och mina nära här öppet på internet. Ibland om jag har en dålig dag, så väljer jag att inte skriva ut här om allt dåligt som har hänt, för det är personligt och det vet endast mina närmaste vänner och familj. Jag kan ändå berätta när något dåligt och negativt har hänt, men jag vill inte såra någon i min blogg eller hänga ut någon eller diskutera mitt förhållande här. Det är mitt eget och det är så jag vill ha det.

Jag vill att vem som helst ska kunna läsa min blogg, oberoende om de känner mig eller inte. Jag är medveten om att vem som helst kan läsa min blogg, så jag måste fundera på vad jag publicerar här. Jag vill inte att något jag skriver nu, påverkar min framtid om 10 år. För som vi alla vet, så allt vi skriver och publicerar på nätet, finns här förevigt.

Det som alla läsare alltid måste tänka på när de läser en blogg, är att det endast är en liten del av personen bakom bloggen. Vi berättar inte allt på bloggen, ni kan bygga upp en bild på oss som människor, men vi är ändå så mycket mer än vad som syns på bloggen. Vi väljer själv vad vi vill visa och berätta öppet för alla.

Jag försöker visa alla mina känslor på bloggen och inte bara visa det glada och positiva i mitt liv. Jag vill visa att jag är mänsklig och jag har dåliga dagar, men jag har ändå valt att inte öppna mig för mycket.


Just nu händer det massor i mitt liv, som jag inte ännu har berättat åt er här på bloggen. Något jätte stort och spännande, lite sorliga grejer jag fortfarande inte har fått svar på och en annan rolig händelse som händer inom november månad. Jag vill inte berätta förrän jag är helt säker på vad det egentligen är som händer. Jag kommer att berätta allt, men det kommer när det är tiden för det.


Hoppas ni fortfarande orkar läsa min flummiga, ibland poänglösa blogg om allt och inget. Jag är fortfarande kär i bloggvärlden, så jag kommer nog att fortsätta blogga en god tid framåt. Tack till alla som har läst min blogg och fortfarande hittar hit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.