fredag 22 november 2013

HANNA 22 ÅR!







Vad är det för en dag i dag...? JO, det är HANNAS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!
Japp, i dag har vi en mycket speciell och fin dag, nämligen min födelsedag! 22 år är jag nu och vad jag har hört så här börjar nedförsbacken mot ålderdomen, haha! Nicke gav mig ett gåvokort till Vaasa Day Spa (ahh!) där jag får gå på bubbelbad och massage! Dessutom hade han lite humor och gav mig en rapist-tuta (som jag kallar det), men alltså en Guardian Angel (assault alarm torch) som han tycker jag ska ha med mig till Thailand. Man ska dra i bandet så börjar den blinka och skrika, hehe! Han tycker jag kunde behöva en sådan i Thailand ifall någon försöker råna mig. Japp japp!

Så har vi fått Nickes kusin Leopold hit på besök! Av honom fick jag en awesome, unbreakable flair-flaska! Som jag alltså kan ha nytta av efter min bartender kurs. Den borde alltså inte gå sönder, så nu får jag börja öva flairing här hemma före kursen ;) Alltså flairing betyder att kasta flaskan på olika sätt (finns otroliga talanger i den "sporten"). Jätte häftigt! Gissa om jag kommer att använda den när jag ska göra drinkar härefter! Och vänta bara efter min kurs så kan jag dra en show med mina talanger, hahaa!

Pappa ringde och som vanligt sjöng han för mig! <3 Alli ringde också och sjöng! Det är alltid lika roligt med fina gratulationer! Pappa sjöng nog så fint så jag fick tårar i ögonen...

Sä kasvoit, neito kaunoinen,
isäsi majassa,
kuin kukka kaunis, suloinen
vihreellä nurmella,
kuin kukka kaunis, suloinen
vihreellä nurmella.
Lapsuutes ajan hellimmän
sä leikit kanssani,
ja olit paras ystävän’
ja ainoo iloni.
Maailma sitten vieroitti
pois meidät toisistaan,
vaan sua, armas ijäti,
mä muistan ainiaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.