onsdag 21 maj 2014

GLAM LIGHTS BY L´Oréal Paris

Jag är med i ett samarbete med L’Oréal Paris som jag fick när jag var på Indiedays Inspiration day. Kolla länken: http://showroom.indiedays.com/loreal-paris-hiustrendit/

Där finns information om hårfärgning och om sommarens hetaste trender. Genom att ni väljer en favorittrend på hemsidan, så deltar ni i en tävling och kan vinna Préférence Glam Lights - paket med tre olika färgnyanser. Värdet på paketet är ungefär 13e.


Jag provade Préférence Glam Lights slingor som är för ljusbrunt/medelblont hår. Jag fick också ett paket för de ljusaste håret, men jag tycker mitt hår är ganska brunt just nu så jag sparar den andra mot slutet av sommaren då mitt hår har blivit blekare av solen. Om ni kollar på hemsidan så är det Blake Lively som har gjort reklam för just den här hårfärgen.


FÖRE

 UNDER

Observera att det är min systerdotter Alli 7år som har tagit de här två bilderna! Haha, i brist på fotograf så fick hon hjälpa. Men bra fotograf är hon ju också!

Färgen sprutades på den där kammen i de tre olika delarna och så kammade man håret från roten till toppen med den och så fick man fina ränder. Detta gjorde min syster åt mig genom hela håret. Som ni ser på före bilden så hade jag ganska glanslöst och sliten hårfärg, och nu på efter bilden har jag igen fått mera glans i håret och det ser mycket bättre ut!

EFTER

Bäst syns slutresultatet när man tar bild utomhus i naturljus, men det regnar, så det fick bli så här. Ni får se bättre bilder när jag tar bilder utomhus någon dag. Men själv är jag riktigt nöjd med slutresultatet, för det blev inte tydliga tjocka slingor, vilket jag inte tycker om, utan det ser naturligt ut och slingorna flyter in i min egna hårfärg! Jag är jätte nöjd och just så här tycker jag om att blonda mitt hår, dvs. med slingor så att det blir så naturligt som möjligt! Mitt hår ser lite ruffsigt ut på efter bilderna, men jag hade just fönat det så därför är det extra ruffsigt. Det ser ännu glansigare och slätare ut efter att det har fått sjunka i sin egen form efter fönande.

Hårfärgen räckte bra till och det blev till och med lite kvar så vi kunde laga slingor åt min syster också! Det var dessutom jätte lätt att använda kammen och jag tyckte det var jätte bra! Plus att man kan spara kammen och använda den flera gånger!

KIITOS L´ORÉAL HIUSVÄRISTÄ! OLEN TODELLA TYYTYVÄINEN!

2 kommentarer:

  1. Jag är helt nöjd med hur mitt hår blev. Det blev friskare och fräschare att se ut :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.