söndag 4 maj 2014

NIKE - JUST DO IT!




Prillan bjöd mig med till stan och gå runt i affärer, för att ta paus från allt packande och tentläsning. Jag har inte ens börjat läsa på tent ännu, men tyckte att jag också kan gå runt i klädbutiker och kolla lite så jag tackade ja till förfrågan. Jag provade lite kläder i Gina Tricot, de där som jag hade lagt i kollaget igår och visst var de riktigt fina och bra, men gick ändå ut därifrån med tomma händer.

I Topsport igen så hittade jag de här ursnygga Nike skorna och jag kunde inte säga nej till det billiga priset! Endast 26e betalade jag för de här snyggingarna och jag är så kär i dem nu redan! Jag började genast googla om Nike Revolution 2 för att få lite info om de här skorna och de är alltså meningen för löpning och de ska dämpa och andas bra. De passar även bra för lite halare väder. Perfekt för mig alltså! Tror jag kommer att använda dem på jobbet i sommar också, för de är så snygga och stöder min fot bra.

Jag har så lust att dra på mig skorna och gå ut och springa, men jag har så sjuka benmuskler från gårdagens BodyPump, så jag tror inte det skulle bli en så lång springtur. Dessutom är det vått ute och jag vill inte genast förstöra mina nya fina skor, heh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.