måndag 9 december 2013

EGOPICS



Jag vet vad man kan göra när man vill undvika att göra skolarbeten; ta en massa selfies och blogga! Alltså jag hittar på miljoner med andra saker jag borde göra och som också är viktiga (pyhh, inte egentligen lika viktiga som skolarbeten!), men jag borde sitta och skriva skolarbeten nu. Japp, jätte tråkigt att min blogg handlar bara om skoluppgifter just nu. Jag ska nog sluta skriva om mina skoluppgifter nu. Punkt. Slut.

Jag kan i stället berätta att det är femton dagar kvar till jul! Jag har faktiskt inte så stor koll på dagarna för jag har ingen julkalender i år, buhuu! Alltså det här är säkert första året i hela mitt liv som jag är utan en julkalender! Jag har inte ens en i pappersform! Betyder det här att jag börjar bli vuxen nu? Nej, det vill jag inte tro. Kanske jag måste gå och köpa en chokladkalender åt mig och så öppnar jag alla luckor som redan gått, hihih! Mycket choklad på en dag ;)

När blir man för gammal för att ha en choklad- eller godiskalender? Mittiallt slutar man bara att köpa dem!? Jag måste nog ha chokladkalender ännu flera år framåt! Det är ju så spännande att få öppna en lucka varje dag och se vad som finns där (haahaa! Vad kan det vara?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.