onsdag 11 december 2013

NÅGOT SOM FATTAS


Igen sitter jag och bloggar när jag borde koncentrera mig på skoluppgifter. Jag vet inte vad det är som har hänt med mig men jag saknar precis all motivation just nu. Och det gäller inte endast skolan utan andra saker i mitt liv också. Jag har tappat träningsmotivationen och det känns inte lika att träna just nu. Igår när vi var till gymmet med Prillan, så hade jag inte den där känslan jag brukar ha. Den där känslan att göra allt fullt tills svetten bara rinner och tills kroppen är helt slut. Det är något som fattas i mitt liv just nu och jag vet inte vad det är.

Kanske jag är fortfarande lite höstdeppig? Jag vet inte... Kanske det lättar när jag äntligen får jullov och får lite förändring i min vardag. När jag inte behöver gå till skolan eller tänka på skoluppgifter. Och när jag får umgås med min familj och mina vänner hemma i Borgå.

Men det som lite motiverar mig är resan som närmar sig med stora steg. Ja, den kommer nog så passligt och den kommer säkert att ge mig en ny motivationskick i livet! Något nytt, spännande och en möjlighet att komma bort från vardagliga rutiner. Och kanske solen ger mig tillräckligt med D-vitamin och energi så jag orkar med resten av vintern och slaskiga våren!

Ibland är det lite extra tungt och det skönaste skulle vara att krypa under täcket och stanna där. Men livet fortsätter och vem skulle vilja slösa sitt liv på att ruttna hemma i sängen? Inte jag i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Sådär hade ja också förut, allti va de någo som fattades så man blir sådär deppi.. Men efter Charlie ha de vari helt försvunnet så de va han som fattades :) menar int att du löser de me att skaffa barn men att nu hittar man tislut de som fattas :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah nå jag vet nog att de int e barn som ja saknar :D tror mera just att de e någå som sku motivera mej som saknas.... Har inga mål just nu i livet typ, så borde hitta nånting att kämpa för. De e jobbigt att int veta va man vill o vafö man e deppi :/

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.