tisdag 21 januari 2014

MY BABY ELEPHANT





Här är några av mina bilder från elephant trekking! De andra tog sedan bilder på när vi red på elefanterna och några gruppbilder, så när de har laddat upp med på facebook så visar jag dem här.

Det var jätte roligt att äntligen få se elefanter! Nu kan jag stryka det från min lista med saker jag vill göra i livet. Det var bara jätte hemskt att se aporna de hade där, för de var fastbunda med en kort kort kedja, så de kunde inte röra sig så mycket och det såg jätte obehagligt ut!

Jag ville såklart ta kort på baby elefanten och det var nog så svårt att posera, hhaha! Alltså den gav pussar på halsen hela tiden och ville kramas! Det var så roligt och den var nog så söt! Otroliga smack-ljud hade den när den gav en puss. Jag skulle så ha kunnat ta den med mig hem!

De elefanterna vi red på var vuxna och mycket stora! Sjuuuukt stora alltså! Men de var också jätte söta och härliga och det var jätte roligt att rida på dem. Man satt jätte högt uppe och så gungade det jätte mycket när elefanterna klättrade upp på en backe där vi sedan fick se en fin utsikt och tog några bilder. Jag tror de blev jätte fina, så ni får nog se några sedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.