torsdag 10 april 2014

SELFIES

Melli har lärt sig att använda min telefon. Hon vet hur hon ska få skärmen på och där har jag en bild på Nicke som hon tycker om att se på. "Niini " säger hon, hihih! Så har hon också lärt sig att kameran får man på när man trycker där på kamerabilden och så kan man fota. Hon älskar ljudet som hörs då man tar en bild så i dag har hon knäppt närmare 200 bilder. Det var minsann intressant att gå igenom dem och se vilka som var värda att spara. Det fanns mycket bilder på taket, hennes panna och sedan på oss två när jag har henne i famnen.

Men vad gör jag inte för att få höra hennes skratt! Hon har börjat prata så mycket mera och jag tycker bäst om den här åldern då barnen börjar prata och har sina egna ord för allting. Lätta ord går bra för Melli, så som buu, kukkuu, nää (hon använder mest det), där (dää), hauhau, o-ou och alina (låter som eija).

Visst är småbarn söta och underbara, men det är nog riktigt skönt också att komma hem där det är tyst och jag behöver inte hålla sällskap åt någon hela tiden.

Men visst är hon söt?!

1 kommentar:

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.