måndag 10 februari 2014

BLOG CHALLENGE


Jag fick en blogg utmaning av Mia (miauslife.com) och fast jag redan en gång fyllt i en liknande, så tänkte jag att det skulle vara roligt att svara på hennes frågor också! Så jag svarar på hennes frågor, men jag tänker inte utmana någon, men det är ju fritt fram om någon vill kopiera inlägget!

Eftersom frågorna är på finska tänkte jag att jag också svarar på finska.



1. Kuuluuko farkkuhaalarit kevätvaatekokoelmiisi?
Ei ainakaan vielä! Onhan ne ihan kivan näköiset, mutta ei ihan minun tyyliä. Saa nähdä jos muutan mieltäni.

2. Tämänhetkinen lempimeikkisi perusteluineen?
Hmm... En ole suuri meikin ystävä, vaan käytän halpoja merkkejä ja en sen enempää panosta laatumeikkeihin. Tällä hetkellä tykkään panostaa kulmakarvoihin eli käytän vaaleanruskeata kulmakynää ja nyt kun olen vielä hiukan ruskettunut niin tykkään käyttää aurinkopuuteria reilusti. Tällä hetkellä kulmakynä ja aurinkopuuteri on ihan vain H&M halvinta sorttia.


3. Tykkäätkö hikiurheilusta?
RAKASTAN hikiurheilua! Käyn salilla, eri jumpoissa, lenkillä, vedän kuntopiiriä kotona... Pidän urheilusta paljon ja toivon että minulla olisi vielä enemmän aikaa (ja rahaa) urheilla! Olisi todella hauskaa jos voisin taas pelata jalkapalloa, mutta kun aika ei riitä...

4. Katsotko TV:stä paljon tositv-ohjelmia? Jos, mikä on lempparisi?
Hmm, no tällä hetkellä olen hiukan hukassa telkkarin suhteen kun olin Thaimaassa koko Tammikuun. En tiedä mitä ohjelmia tulee ja mihin aikaan, eli tällä hetkellä en seuraa oikeen mitään. Joskus on tullut katsottua Big Brotheria, O.C:n täydellisiä naisia ja Viidakon tähtösiä. Mitään suurta lempparia ei tällä hetkellä ole.

5. Suosikkihahmo Putouksessa?
En ole katsonut kuin yhden jakson (pitäisi katsoa kaikki netistä!) niin nyt sanoisin että lempparini on Jäbä Leisson.

6. Pinnallinen vai syvällinen?
Syvällinen. Oli kyse mistä tahansa.

7. Lempi sanontasi?
Hmm.. Tää oli paha..! Läpällä sanon aika usein YOLO, ja tietysti tarkoitan myös sitä mutta kyllä se on vähän enemmän teinien sanonta. Be yourself - because nobody else can be you. Se on minusta aika hyvä sanonta ja se ponnahtaa mieleen aika usein. Ja tietysti; Travel. Because life's not meant to be lived in one place. Mutta se on ehkä enemmän elämänopetus kuin sanonta, ainakin minulle.

Keep Being you!
weheartit.com

8. Korkeat korot vai lättäpohjat?
Molemmat! Joskus on ihanaa pukeutua tyylikkäästi ja tyttömäisesti korkoihin, mutta välillä on myös mukavaa tallustaa lättäpohjaisilla converseilla!

9. Mitkä kolme tavaraa ottaisit mukaan (sille kuuluisalle) autiolle saarelle?
Gaaah! Tässä tää tuli tää tosi vaikea kysymys! Hmm... Puukon, tyynyn ja peiton. Maailma näyttää aina valoisammalta kun on nukkunut hyvin! Ja eihän viidakosta löydä peittoa ja tyynyä ja minä en voi nukkua ilman niitä!

10. Jos joutuisit valitsemaan ammattisi uudelleen, mikä se olisi/ mikä on unelma-ammattisi?
Jos voisin olla mitä vain haluaisin olla näyttelijä Amerikassa, mutta minulla ei ole taitoa eikä kunnianhimoa sellaiseen. Eli ihan realististi ajateltuna sanoisin matkaopas tai joku sellainen joka matkustelisi paljon ja saisi asua paljon ulkomailla.

11. Suosikkiblogisi? Miksi juuri se?
Ehkä Hannalicious (.se) koska hän matkustaa paljon ja hänellä on aina ihania kuvia! En kyllä aina lue kaikkea mitä hän kirjoittaa mutta kuvat ovat aina inspiroivia ja kauniita. Ja tällä hetkellä hän asuu Australiassa ja minäkin unelmoin sinne muuttamisesta! Hän on todella inspiroiva bloggaaja!

Kiitos haasteesta Miau!

2 kommentarer:

  1. Jeiii, olitpa nopea!!! Kiitos! :) :) Näitä oli tosi kiva lukea!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tuli niin sopivaan aikaan toi haaste ja halusin heti vastailla :P kiitos itsellesi!

      Radera

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.