torsdag 20 februari 2014

KEEP CALM and DON'T PANIC




Hej på er! Jag känner mig pigg, glad och jag är på strålande humör! Fast jag egentligen borde känna mig väldigt stressad för jag har massor jag ska hinna med i dag, i morgon och på lördag.

Jag ska snart åka till jobbet, jeejee! Jag är så glad över det här jobbet jag har fått! Jag får vara Fritids (samma sak som eftis men för åk 3-6) ledare alla fredagar på våren! Eller jag har inte kunnat ta emot helt alla fredagar, för har lite skola och annat, men jag fick så mycket jobb jag ville ha med andra ord. Dessutom är det en stor bonus att jag får umgås med skolelever och i en skolmiljö, så det är bara övning för mig. Det kan jag ju inte säga av dagisjobbet. Men jag ska nog ta emot så mycket dagisjobb jag kan nu under våren, för det är nog så härligt att jobba med barn och en extra slant är inte dåligt det heller.

I dag efter jobbet ska jag läsa på tent, packa min Borgå-väska och försöka hinna med träning. Jag kommer att ha så stressigt i morgon, så måste försöka planera allting perfekt så jag hinner med allt. I morgon ska jag först skriva tent kl 9 och redan kl 11.30 borde jag åka buss till jobbet för jag har jobb 12-16. När jag sedan kommer hem ungefär lite före 17, så ska jag hoppa in i min långklänning, fixa mig det lilla sista jag hinner, för kl 18 ska vi vara vid Tropiclandia för då börjar årsfesten! Stressigt eller? Ja, jag måste ju försöka planera när jag ska hinna fixa håret (det ska ju vara uppsatt) och sminken.

Men jag tänker inte ta någon stress. Ännu i alla fall..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.