torsdag 6 februari 2014

FRUKOSTGRÖT



Jag tycker om havregrynsgröt, mannagrynsgröt och risgrynsgröt. That's it. De två sista är inte riktigt av de hälsosammaste eller snabbaste, så för det mesta äter jag havregrynsgröt. Jag har lärt mig att äta saltig havregrynsgröt, dvs. jag vill ha salt och ett smöröga på min gröt. Jag förstår mig inte på dem som vill ha sylt, bär eller mjölk på sin gröt. Jag vill att det ska vara saltigt och inte sött!

Men nu finns det ju massor med olika färdigt smaksatta grötsorter ute på marknaden, så jag tänkte att jag måste väl prova för att se vad det smakar. Första reaktionen när jag smakade på den här var att det här är ju gott! Lite sött och annorlunda än vad jag är van med, men riktigt gott! Jätte dyra är de, så jag tror inte jag kommer att äta av de här smaksatta gröten så jätte ofta, men jag blev nog nyfiken på de andra smakerna också. Så jag kommer nog att prova på några andra smaker ännu!

Nu har jag då smakat på något nytt! Synd bara att allt gott ska vara dyrt... Det här var annars ett jätte snabbt morgonmål då man bara tillsätter kokande vatten i och om någon minut så är det färdigt. Lite snabbare än mikrogröt.

Lite mera lyx när man tillsätter frysta (eller färska) hallon i! MUMSIGT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.