fredag 7 februari 2014

INDISKA STYLE


Indiska är en härlig affär! Ändå går jag där helt för sällan. De har jätte fina inredningsgrejer och kärl och massvis med doftljus, oljor och rökelser med härliga dofter. Stämningen i Indiska butiken är redan häftig! De har så mycket fina och speciella saker där, som är mer unika än vanliga kärl och dekorationer från t.ex. Ikea. Jag vill så gärna ha mera unika och speciella saker och kärl hemma, men det är så lätt som man faller för billiga Ikea saker. Jag ville en tid köpa alla mina kärl från småbutikerna i gamla stan i  Borgå. Där finns så många härliga och mysiga affärer med handgjorda kärl och saker. Om jag bara hade pengar, så skulle jag nog handla det mesta där.

Jag tycker det ser så tråkigt ut ifall en lägenhet är full med Ikea möbler och kärl och alla ljusdekorationer är endera från Ikea eller från partylite. Det är så vanligt på något sätt. Visst har Ikea massor med fina saker och samma sak med partylite, men det är bara det när typ alla köper sina saker därifrån så allas hem ser lika ut! Jag säger inte att det är något fel på det här, för jag köper ju själv saker från Ikea, men sedan när jag har ett hus som jag vill ha mera hemtrevligt så då vill jag inte ha det fullt med Ikea möbler utan då vill jag påriktigt satsa på inredningen och ha mera unika dekorationer och gamla möbler.

Stämningen blir så annorlunda i ett hus där sakerna är mera unika och speciella, och som alla inte känner igen från Ikea eller partylite katalogen. Det härligaste är ju ifall man kan ha så speciella saker att man har en liten story bakom dem, som man kunde berätta åt sina gäster.

Jag fick sån lust att inreda nu! Hoppas jag inte smittade er också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.