onsdag 19 mars 2014

TEA FOR BODY AND SOUL


Härligt att vakna till solsken fast det snöar och vintern har kommit tillbaka. Jag har haft en lång skoldag i dag, men ändå har jag orkat riktigt bra. Jag fick igen bråttom på morgonen så hann inte äta frukost (typiskt för mig) men hann ändå fixa lite detox te åt mig i en take-away mugg.

Jag har provat på Pukka detox te och där dominerar smaken av lakrits! Gott och intressant smak. Sedan hade jag ju tidigare Clippers detox te, som igen smakade lite mera som varm saft. Riktigt gott det också, men jag som tycker massor om te-smaken tyckte att det var lite för saftsmak. Nu har jag provat på ännu en ny sort av detox te; Vintage tea med smak av äppel och kanel. Det doftar härligt till kanel och smakar helt tydligt äppel och kanel. Det påminner om ugnsäppel med kanel på. Sött, gott och med tydlig kanelsmak.

Bild: vintageteas.lk

När jag druckit upp de här så ska jag igen prova på någon ny sort. Jag vill gärna prova så många olika jag bara hittar, för att veta vilka är mina favoriter och dessutom behöver jag variation.

Jag dricker ganska mycket gröntte vanligtvis och det har ju ungefär samma effekt som detox te, men jag tröttnar så snabbt, så därför tycker jag om att prova på de här detox sorterna. Jag har förtillfälle två olika detox märken och fyra olika gröna tesorter. Variation finns alltså! Men jag dricker te varje dag, så det går nog åt av det också.

Jag har blivit jätte förtjust i alla speciella tesorter och jag köper inte av de där vanliga Lipton mera. Jag vill helst ha löste eller sedan ekologiskt te. Jag tycker smakerna är mycket bättre på de här sorterna och de där Lipton smakar mera konstgjort för mig. Jag är som ett litet barn i godisaffären när jag går in i Life eller Punnitse & Säästä och går fram till tehyllan! Där finns så mycket jag vill ha och prova på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.