onsdag 12 mars 2014

YOGA & MEDITERING


Hej, nu är jag hemma! Har just lagt på både bykmaskin och diskmaskin och nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på. Dricker av mitt goda detox/hälsovatten, som jag nog ska blogga om här någon dag bara jag orkat ta några bilder på det.

Jag har sjuka muskler och vet inte riktigt vad det beror på, för har inte tränat något så tungt nu på en lång tid. Så ikväll tänker jag yoga (30 day yoga challenge klipp 7 och 8 iaf) för att tänja lite kroppen och få mera smidighet. I morgon borde det hoppeligen bli gym igen efter en lång paus!

Jag måste erkänna att min kropp och själ mår inte så bra just nu och jag vet inte riktigt vad det beror på. Det kan bero på att jag inte har fått tag i någon rutin nu sedan jag kom hem från Thailand och att jag har hoppat från hälsosamt till mycket ohälsosamt. Jag har jonglera mellan skola och jobb och fritid. Jag tror kroppen och huvudet börjar säga ifrån nu och jag måste lyssna på den. Jag har haft mycket stress och annat att tänka på, så min hjärna går på övervarv. Jag har som plan nu att äta hälsosamt, motionera och vila. Tänkte också prova meditera någon dag, för det är nog så skönt att sitta och koncentrera på andningen och tänka.

Jag brukar annars också vara en sådan person som håller allt inom mig själv, fast jag vet att jag skulle må bättre av att prata med någon. Men jag är så djupt inne i mina egna tankar och värld att jag vågar inte släppa någon in dit. Det här är kanske något som inte många vet om, inte ens mina närmaste, för jag kan nog öppna mig åt mina vänner, men inte ens de vet mina djupaste tankar. Ibland funderar jag nog om det skulle löna sig att gå och prata med någon professionell? Jag vet inte, men jag har upplevt så mycket sedan jag fyllde 10 år och jag tror jag fortfarande håller på att processa sådant i mitt undermedvetande. Hmm.. Eller så har jag haft för många psykologi kurser i skolan och börjar analysera mig själv för mycket!

Men nu ska jag inte uttråka er med mina funderingar! Njut och tänk att halva veckan redan gått och vi är ett steg närmare veckoslut igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! :)

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.